• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening, 
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift: Cochise Holland

Drilltroppen

Helt siden landturen til Oslo i 2015, har en drilltropp for Skansens vært en aktiv diskusjon blant dagens aktive, og i år skjer det! Med det kommende jubiléet introduserer Skansens Bataljons offisielle drilltropp som skal øve jevnt frem til deres først oppvisning som vil være før hele korpsets oppvisning på Fellesoppvisningen 2020!

Den første drilltroppsjefen er fanebærer Cochise Holland, som er kjent for disiplin og god marsjering på linje, og har som mål å gjøre Skansens Drilltropp til den beste av alle buekorpsene. 

I år vil drilltroppen bestå av 15 soldater, som under oppvisninger vil bli dekorert i en litt annerledes uniform enn den vanlige soldatuniformen, 4 slagere og Stokkebærer.

For å bli med i drilltroppen må man være fylt 10 år og må melde seg direkte til leder for drilltroppen eller sjefen i korpset. Troppsjefer vil fortrinnsvis ha en garantert plass i drilltroppen men har ikke obligatorisk forpliktelse til å være med i den.

Drilltroppen vil være ferdig valgt 1-3 dager etter Juletrefest 2020 er avholdt, og medlemsliste publiseres på nettside og Facebooksiden vår!

Vi i rådet gleder oss til å se den nye drilltroppen i aksjon og ønsker lykke til alle som melder seg på!

Rådet 2019

v/ Sjef Vegard Sivertsen

Stiftet 22.Mai 1860

Verdens stiligste buekorps!