• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening, 
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift: Cochise Holland

Jubileumskomitéen

Heisann Skansegutter!

Høsten er i anmarsj, og det nyvalgte Rådet holder guttene i aktivitet med Skanseklubber i Brannstasjonen. Det som er gledelig er å se at antallet er økt betraktelig enn på samme tid som i fjor. Og dette er sånn vi alle liker. Stå på, alle vil vi jo se at Skansens skal kunne stille mange på linje i sesongen. Og ihverfall nå som den store jubileumssesongen står for dør.

 

Som vi alle vet ble Skansens Bataljon stiftet 22.mai 1860 – og på samme dagen 160 år senere, skal det store jubilèet feires. At dette er lagt til stiftelsesdagen, og dette er en fredag ser vi bare på som en fin utfordring. Det kreves kanskje litt mer i forbindelse med planleggingen. Men derfor er det jo også greit at det informeres om dette tidlig, så tar vi oss fri for å feire vår kjære Bataljon.

 

Jubileumskomitèen, som består av Jan-Frode & Morten Grønvigh, Jarl Reidar Skare, Martin Olaussen, Even Eide, Tryggve Greve – og med glimrende hjelp av styremedlemmer Erlend Liisberg og Sander Moldestad, jobber for å få alle detaljer på plass. Og da etter arbeidsdokument som ble utarbeidet rett etter forrige jubileum. Vi kan ikke røpe alt, bortsett fra at soldat og voksenfest – som er lagt til Fløyen restaurant vil bli stilfull og veldig gøyt. Vi vil prøve å få sendt ut detaljer straks ting er på plass – samt at ett jubileumslotteri er like om hjørnet…

 

Oppfordrer alle medlemmer, eldre som yngre og ellers alle Skanseinterresserte om å slutte opp om korpset og «heie de frem» - kom på medlemsmøter, andre arrangementer som arrangeres – og har du kjennskap til, eller kanskje har en gutt i familien som er i rette Skansealder, nøl da ikke med å sende han opp på Skansen. Han vil bli godt mottatt av de fantastisk flinke offiserene.

Plutselig hører du fra meg igjen, inntil da må Dere nyte de flotte høstdagene – husk å besøke Brushytten på søndager.

Skansehilsner fra

Jan-Frode, formann Skansens Bataljons jubileumskomitè

Stiftet 22.Mai 1860

Verdens stiligste buekorps!