• Skansegutten

Tusen takk til...

Denne tiden har ikke vært lett for Skansens, og avgjørelsene som har blitt tatt har vært vanskelig. Og selv om buekorpsene er bygget på at guttene selv skal styre uten innblanding, er det ingen tvil om at det har vært helt nødvendig med hjelp fra noen som er litt for gammel til å gå i buekorps.


Disse ønsker rådet å takke.


Styret i Skanseguttenes Forening:

For hjelp med organisering av smittevern og tiltak på Skansen, innkjøp av nye jakker, og hjelp til organisering av marsjdagene.


Jubileumskomiteen:

For å ha stått på med arbeid for å sørge for at korpset får ha sin feiring av 160 år med tradisjon, på tross av pandemien.


Lars Petter Jørgensen:

For å ha sørget for at alle foreldre, gamlekarer og Skanseinteresserte som måte holde seg hjemme, fikk mulighet til å se Skansens på 17. Mai via livstream på Facebook. Og for å sammen med styret, sørge for at feiringen av 22. Mai vil streames som på 17. Mai og bli filmet profesjonelt til dokumentering av feiringen.


Foreldregruppen:

For å ha laget hotdogs til guttene 17.Mai, siste liten sying av medaljer og uniformer til korpset, og tips til rådet når det trengs.


Eirik Hagesæther:

For en fantastisk innsats med å legge ut bilder hver dag frem til jubileet i 100 dager på strekk.


Brushytten:

Som donerte masse brus til korpset, og sørget for at ingen forlot Skansen tørst på 17. Mai


Jørgen Winter Olsen:

Som filmet til Skansens Youtubekanal, og har dokumentert alle marsjdagene denne sesongen.Alle disse har vært til stor hjelp for korpset i denne sesongen som har vært kort og merkelig, men som likevel har vært god, og det kan vi takke disse for.


Skansetakk

Rådet 2020

v/ sjef Vegard Sivertsen


30 visninger

KONTAKT 

+47 480 42 229

FØLG OSS

  • Facebook - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2020 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening

Design og drift: Cochise Holland